jak tak milczysz to martwię się

Jola

milczenie nie jest takie złe
czasami trzeba
a może nawet warto
milczenie rozwija wyobraźnię
marzenia wyprowadza 
na nieskrępowany przestwór
i tak można zamyślić się
poczuć dziwne ukłucie 
po tamtej stronie ekranu

Jola
Jola
Wiersz · 19 czerwca 2016