milczenie nie jest takie złe
czasami trzeba
a może nawet warto
milczenie rozwija wyobraźnię
marzenia wyprowadza
na nieskrępowany przestwór
i tak można zamyślić się
poczuć dziwne ukłucie
po tamtej stronie ekranu
jak tak milczysz to martwię się
Jola
Jola
Wiersz
·
19 czerwca 2016