okno

bogna

 

jest chyba wystarczające dla mnie
otwarte na świadomość i obserwację
na chwilę rozrachunku


mój landszaftowy świat w którym 

próbuję poznać imię swojego zbawiciela
lecz ziemia za każdym razem drży pod nogami 


nie bardziej samotna ode mnie

 


 

bogna
bogna
Wiersz · 20 czerwca 2016
anonim