to nie takie łatwe
być dla kogoś światłem
być dla kogoś wyspą
w oceanie istot
umieć się odnaleźć
kiedy w sercach zamieć
to nie takie proste
być dla kogoś mostem
być komuś nadzieją
kiedy w twarz się śmieją
i trzymać za rękę
na tej drodze krętej
jednak mimo wszystko
jesteś wśród tych istot
mimo tej zamieci
nieustannie świecisz
i dajesz nadzieję
chociaż ciągle wieje…
Jestem jeszcze zaledwie ziarenkiem więc każdy wasz komentarz to pochlebstwo...