atom

Yaro

podaruję cząstkę siebie
rozrzucam myśli w głowie
jak prochy do morza
byś nie odnalazła naszych
zapisanych wspomnień

 

z wysoka zobaczę dolinę 

spadnę jak orzeł szponami 
przetnę skórę 
by wydobyć uczucia

 

zasnę z głową w chmurach
rozłożony na atomy

 

(zajebiście jest czuć cię) 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 22 czerwca 2016
anonim