podaruję cząstkę siebie
rozrzucam myśli w głowie
jak prochy do morza
byś nie odnalazła naszych
zapisanych wspomnień
z wysoka zobaczę dolinę
spadnę jak orzeł szponami
przetnę skórę
by wydobyć uczucia
zasnę z głową w chmurach
rozłożony na atomy
(zajebiście jest czuć cię)