bo mama da..

Ata

 

dryfuję ze słowem DAJ

głowę rozsadza

poczucie niesprawiedliwości

 

nie kazano mi zejść

więc wspinam się

 

kroczę nie wiedząc

że przekraczam

 

Ata
Ata
Wiersz · 25 czerwca 2016
anonim
  • Mithril
    "dryfuję ze słowem DAJ
    głowę rozsadza

    poczucie niesprawiedliwości
    nie - kazano mi zejść
    więc wspinam się "i" kroczę

    nie wiedząc
    że przekraczam"


    naaaaaa ten..................................przykład

    · Zgłoś · 8 lat
  • Ata
    ok, dzięki za wskazówki

    · Zgłoś · 8 lat
  • Arian
    nie można wspinać się i kroczyć jednocześnie

    · Zgłoś · 6 lat