teraz

Lucky Person

Witaj dobra chwilo

przyniesiona wiatrem

w lata poranek

kiedy wpadło słońce

z nieśpiesznością zdarzeń

niekoniecznością mówienia

niewstawaniem

kawałkiem czytania.

Tańczmy dobra chwilo

póki grają wolnej myśli muza

i ciała ciepło rozlane

ustami na szklance

chlebem na talerzu

nawet muchą na ścianie

i bądźmy dobra chwilo

lepszą świata pieszczotą

 

Oceń ten tekst
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 25 czerwca 2016
anonim