DOM

Sylwia Aszendorf

 

ZBUDUJĘ DLA NAS DOM
NA SOLIDNYM FUNDAMENCIE
NIE Z CEGŁY I BETONU
I OKIEN BEZ ŚWIATŁA
KRATAMI DZIELĄCYMI
NAS OD ŚWIATA

ZBUDUJĘ DLA NAS DOM
MIŁOŚCIĄ WYPEŁNIONY
GDZIE KAŻDY NOWY 
DZIEŃ I NOC
SŁOWICZYM TRELEM 
ROZBRZMIEWA W SERCACH

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 26 czerwca 2016
anonim