***

Milena

Zamykasz usta
Gdy czynisz to po raz kolejny
Milczę zaklęta milczeniem

Przez otwarte okna krzyczysz:
„Nie na widzę słów”
Wzrok swój beztroski
Przenosisz z człowieka na mur
Milczy zaklęty
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 14 głosów
Milena
Milena
Wiersz · 10 listopada 2001
anonim