Literatura

"MA MIŁOŚĆ DO CIEBIE" (wiersz)

Róża

SZCZERZE PRAGNĘ CI POWIEDZIEĆ, JAK WIELE DLA MNIE ZNACZYSZ...

 

SZCZERZE PRAGNĘ CI POWIEDZIEĆ, ŻE JESTEŚ DLA MNIE WCIĄŻ
SKOMPLIKOWANĄ "ZAGADKĄ", KTÓRĄ CZASEM TRUDNO WYTŁUMACZYĆ...

 

BARDZO UCZCIWIE PRZYZNAJĘ,ŻE JA DZIĘKI TOBIE ZNÓW POWSTAJĘ ...

 

BUDUJESZ MĄ "WOLNOŚĆ" KOCHANIA CIEBIE , JAK PIERWSZY RAZ GDY SIĘ W TOBIE ZAKOCHAŁAM...

 

DAJESZ MI SIŁĘ, I MOC DUCHA , NAWET GDY DOTYKA MNIE "WSZECHMOCNA" ŻYCIOWA ZAWIERUCHA...

 

BARDZO SZCZERZE CHCĘ CI PRZEKAZAĆ,ŻE MOJE ŻYCIE DZIĘKI TOBIE SIĘ WCIĄŻ "ODRADZA"...

 

DZIĘKUJĘ ZA MNÓSTWO DOBRYCH INTENCJI...MNÓSTWO POCAŁUNKÓW I OBJĘĆ...

 

DZIĘKUJĘ CI ZA TO,ŻE "TRWASZ" PRZY MNIE CIĄGLE; MÓWIĄC "NIESKROMNIE"...

NA KONIEC, TAKA KRÓTKA

 

REFLEKSJA:"WIESZ, MOŻE ZAUWAŻYŁEŚ,ŻE MAM WCIĄŻ COŚ Z "DZIECKA"; LECZ TY ZBUDOWAŁEŚ MI ŚWIAT, KTÓRY BEZPIECZNY OD WIELU LAT"...

 

KOCHAM CIĘ...

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 czerwca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca