ty taniec

Mi Lo

odeślij mnie pierwszym pociągiem do belfastu

gdzie góra z górą zamiast rewolucji technologicznej

tam na szczęście listy nie dochodzą na czas 

wymyślę koło pełne wymówek 

dasz wiarę?  

od ciebie zawszę wychodzę bocznymi drzwiami 

damy puszczam przodem i nie gwiżdżę pod wiatr 

a zostałem na lodzie z ręką przytrzaśniętą obietnicami 

i do cholery nie mów do mnie tatku 

 

 

Mi Lo
Mi Lo
Wiersz · 27 czerwca 2016
anonim