I ZAŚPIEWAM JESZCZE

Sylwia Aszendorf

 

I ZAŚPIEWAM JESZCZE
NAJWYŻSZYM SOPRANEM
BEZ WZGLĘDU NA TO
ŻE GŁOS MI ODJĘŁO
I WZNIOSĘ SIĘ JESZCZE
W MARZEŃ OTCHŁANIE
BY UDOWODNIĆ 
ŻE NIC NIE PRZEMINĘŁO
I ZREALIZUJĘ
MOJE PRAGNIENIA
KTÓRE PO DRODZE 
GDZIEŚ POGUBIŁAM
I UDOWODNIĘ SOBIE
I ŚWIATU
ŻE NASZA DUSZA 
NIE UMIERA

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 4 lipca 2016
anonim