przyjaciele

Yaro

przyjaźń
połączyła nas 
między nami miedza
dzieli prawdę od kłamstw
jak zboże i chwast 
różni jak woda i wiatr

jedna w sercach miłość

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 10 lipca 2016
anonim