wywrócony wszechświat

bogna

przeżywasz cudze strofy
spacerując po galerii słów
nie zawsze widzisz to co chciałbyś
dostrzec 
przesuwające obrazy szepcząc barwami
myśli - kradną oddech

a przekrwione oczy wrzucone na orbitę metafor
łapią odwrócony wszechświat

bogna
bogna
Wiersz · 11 lipca 2016
anonim
  • Mithril
    ...wyeliminowałbym imiesłowy i przewersyfikował

    · Zgłoś · 8 lat
  • bogna
    Dziekuje Mithril , posiedze i popatrzeć na to , ślicznie pozdrawiam

    · Zgłoś · 8 lat
  • Mi Lo
    są frazy, ale brak płynności. esemesowość doskwiera mi na co dzień

    · Zgłoś · 8 lat