WOLNOŚCI WIATR
POWIEWAŁ NAD NICEĄ
LAZUROWE WYBRZEŻE
TO RAJ DLA TURYSTY
CZTERNASTY LIPCA
ŚWIĘTO BASTYLII
PRZERWAŁ TRAGICZNY
ATAK TERRORYSTY
PRZELANA KREW
NIEWINNYCH OFIAR
POMAŁU WSIĄKA
W ZIEMIĘ PROMENADY
BESTIALSKA SIŁA
CHCE ZAWŁADNĄĆ
ŚWIATEM
LECZ ARMIA BOGA
JUŻ SZYKUJE ODWET
Imię Świętego Michała znaczy: „Któż jak Bóg?”. Według tradycji, miał on wystąpić z tym okrzykiem, gdy Lucyfer zbuntował się przeciw Bogu. Jako pogromca sił wrogich Bogu i Kościołowi wspiera ludzi w walce ze złem (Ap 12,7-9).