jednak żyję tylko przy tobie nie umieram
chyba jasne piwo trzasnę
z kieszeni wyciągam skręta
wciągam dym prosto w płuca
wydmuchuję energetyczne słowa
kontroluję panuję
oddycham tobą
w soboty bez ciebie
jestem inną osobą
jestem samotny
jestem nie sobą
wróć jak bumerang
nigdy nie porzucona
twój uśmiech pełen energii
razem tworzymy kosmos
z instrukcją obsługi
klucz francuski klucz ruski
klucz łabędzi zbłądzi
Niebo pełne powietrza
z miłością zmieszam
idziemy przez życie potwora
naśladujesz Scoobyego
ze śmiechu konam
brakuje Kudłatego