fatalny roznosiciel

Robert noszczyk

a gdybym tak mocno cię prosił

bym dzień w dzień nie musiał oglądać

podwójnych kodów kreskowych

około punkt dwunasta

 

 

i nie

że cię tam nie lubię

albo gorzej jeszcze

nienawidzę

kiedyś przebierałem nogami

teraz poniżony

się wstydzę

 

...

 

dzisiaj znów obrażałem bezczelnie

najbliższą sercu osobę

za winy moje

nieodkupione

za to

że mnie odwiedziłeś

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 20 lipca 2016
anonim
  • Mithril
    to..?

    · Zgłoś · 8 lat
  • Robert noszczyk
    no dalej Mithril rozwiń...płakał nie będę...

    · Zgłoś · 8 lat
  • Mi Lo
    enigma przy tym jest pikusiem, ale jeśli autorowi z tym dobrze, to cóż mogę powiedzieć.
    może tylko: czytaj, czytaj i zanim postawisz tyle słów pomyśl, co i dlaczego chcesz napisać.

    · Zgłoś · 8 lat