różo moja różo

Robert noszczyk

nie płacz różyczko nie płacz

pocieszycielko wierna

nie płacz bo łzy te pustoszą

chwile oddania w twej woni

 

nie płacz różyczko nie płacz

przepięknych dni nie zapomnisz 

powstrzymaj łzy niepotrzebne

pocieszycielko wierna

 

nie płacz różyczko nie płacz

powstrzymaj łzy niepotrzebne

zanim serce serdeczne i czułe

utuli cię znów bez pamięci 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 21 lipca 2016
anonim