KOCHAM

Sylwia Aszendorf

 

KOCHAM I KOCHAĆ 
NIE PRZESTANĘ
CHOĆ ŻYCIE DLA MNIE
NIE JEST ZBYT ŁASKAWE
TYSIĄCE PRÓB
MOJEJ WYTRZYMAŁOŚCI
W CODZIENNYM ŻYCIU
PORACHOWAŁO MI KOŚCI
I KRZYCZY DUSZA
KOCHAĆ WCIĄŻ
MI MAŁO
LECZ PRZEWROTNA NATURA
ZNIEWALA MOJE CIAŁO
I CHOĆ ZNAM DEKALOG
I JEGO ZNACZENIE
CIAŁO GRZESZNYM 
PROTOTYPEM JEST
MOJEJ NADZIEI

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 23 lipca 2016
anonim