Dlaczego ?

Marta Korban

są pytania

już bez łez

nie chcesz słuchać

pusty gest

brak ci słów

nie w tym rzecz

przecież wiesz

złoty mur

wokół mnie

a wśród ścian

tłucze się

tylko jedno

kocham

Oceń ten tekst
Marta Korban
Marta Korban
Wiersz · 26 lipca 2016
anonim