III zasada dynamiki

Marta Korban

to nie tak!

oburzenie

to nie ja!

gniew

inne postrzeganie

słowa

dlaczego?

obce mi

chociaż?

tak,znam je

wróciły

rozumiem

jest dobrze

dziękuję!

Oceń ten tekst
Marta Korban
Marta Korban
Wiersz · 26 lipca 2016
anonim