wyprowadż mnie na drogę

Marta Korban

nie jestem..

lecz jestem..

pragnę Cię usłyszeć

usiąść na Twych kolanach

zapytać

zobaczyć

siebie w Twoich oczach

szalone marzenia 

nikogo

czy mnie szukasz

czy chcesz takiego

jestem na końcu świata

i tęsknię za Tobą

nie umiem Cię kochać

mam serce z kamienia

lecz czuję

potrzebuję Ciebie

wołam

wiem,że wiesz

wiem,że nic nie wiem

wybacz 77 raz

daj siłę

daj serce

daj wiarę

wyprowadż mnie

na drogę

i nie zostawiaj

 

 

Marta Korban
Marta Korban
Wiersz · 26 lipca 2016
anonim