ogrzej mnie
dopadło mnie zmęczenie
ogrzej mnie
nie czuję się najlepiej
ten zgiełk odchodzi
gdzieś daleko
są wszyscy
lecz to nie to
ogrzej mnie
bo nic już nie mam
teraz jestem
tylko swoim
marzeniem
jedynym
ogrzej mnie
bo chcę się w ciebie wtulić
ogrzej mnie
bo chcę przy tobie zasnąć