ogrzej mnie

Marta Korban

ogrzej mnie

dopadło mnie zmęczenie

ogrzej mnie

nie czuję się najlepiej

ten zgiełk odchodzi

gdzieś daleko

są wszyscy

lecz to nie to

ogrzej mnie

bo nic już nie mam

teraz jestem

tylko swoim

marzeniem

jedynym

ogrzej mnie

bo chcę się w ciebie wtulić

ogrzej mnie

bo chcę przy tobie zasnąć

Oceń ten tekst
Marta Korban
Marta Korban
Wiersz · 26 lipca 2016
anonim