Literatura

burza (wiersz)

bogna

pioruny w swoim ogłuszającym dzwięku
tworzą echa w kanałach umysłu
wstrzymując oddech czekam na kolejny grzmot
co sprawia że czekanie staje się coraz bardziej niemożliwe

 

wrażenie z ostatniej partii wibracyjnych buczeń wisi nade mną 
mieli nerwy cienkie jak papier właśnie wtedy mam poczucie
że zmysły znów znalazły stan nienaruszenia
znika wszystko w oślepiającym świetle chaotycznego piekła


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 lipca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca