w klatce

Yaro

uwalniają z potrzasku 
zamykają w klatce własnego ciała
tracę nadzieję

ale wystarczy sił


walczę o przestrzeń w głowie
wolne  myśli słowa

 

zamknięty w sobie 
staram się otwierać drzwi na świat
Bóg stworzył nas dał swobodę
stworzyliśmy klatki i niewolę

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 27 lipca 2016
anonim