giba się

kopia cesarza internetu

Stary furgon

jedzie

giba się na boki

kopci hałasuje

cza wymienić tłoki

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 28 lipca 2016
anonim