IDŹ OBOK

Sylwia Aszendorf

 

NIE IDŹ ZA TŁUMEM
BO CIĘ NIE ZAUWAŻY
NIE IDŹ W TŁUMIE
BO CIĘ ZMIAŻDŻY
NIE IDŻ NA CZELE
BO CIĘ OSKARŻY
IDŹ OBOK
WŁASNĄ DROGĄ

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 28 lipca 2016
anonim