Literatura

nie wiem (wiersz)

Yaro

wierzę w was

w waszą dobroć

 

nie wiem

czy jestem dobry 

pytam siebie jaki jestem 

nie wie nikt

 

opętany światem

w szumie dziwnych dźwięków

 

przebudzenie myśli jasne 

jak Nieba spojrzenie

jak łza na niewinnym policzku

 

czas pokuty

zrzucić brzemię 

opanować gniew

co złe odpędzić 

 

droga kręta 

wyprostowałem 

 

umrzeć za nic

za tych na górze by im żyło się lepiej

nam zostanie honor i nędza

wzory z zepsutego zachodu

eutanazja na starość 

 

nie wiem kim jestem

mały w świecie wielkim


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marta Korban
Marta Korban 29 lipca 2016, 16:10
te refleksje snują się w wielu domach
Yaro
Yaro 29 lipca 2016, 17:13
zawsze się snuły a teraz dziwne czasy jako żołnierz WPD wiem jaką wartość ma życie i jaki jest sens istnienia .ludzie są zagubieni w świecie chaosu.ciężko odróżnić dobro od zła.
jest nie ciekawie ale będzie dobrze .
Marta Korban
Marta Korban 29 lipca 2016, 20:32
ale ludzi dobrej woli jest więcej
Yaro
Yaro 29 lipca 2016, 21:18
nie ma ich wielu
przysłano: 28 lipca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca