w mych dłoniach

maRuda

w mych dłoniach
dłoniach poetki
zamknełam ciebie
twe imie
na kawałku papierowego boga składanego z origami...
chronie cie przed złem a ty dajesz mi
śnieżnobiały blask kartki
maRuda
maRuda
Wiersz · 15 listopada 2001
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    js
    blee...bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

    · Zgłoś · 17 lat