w która stronę, życie

Marta Korban

jedną nogą w słońcu

drugą jestem w cieniu

na granicy

ciepłego światła

i chłodnego mroku

stoję

czuję

czuły dotyk,zimny powiew

piękny błękit,bura chmura

kolor łąki,szara ziemia

pełnia życia,pustka cienia

są tuż obok

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Marta Korban
Marta Korban
Wiersz · 29 lipca 2016
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    to nie mówi "twoje prawdziwe ja" gdyby tak było to byś pisał/a slam -shit

    · Zgłoś · 8 lat temu