Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
kopia cesarza internetu
rozwiązłość
rozwiązłość
kopia cesarza internetu
związki małżeńskie
stają się przeżytkiem
moda na rozpustę
grzechu nie ma
to już klapa
ładniej brzmi partnerstwo
albo ,,kocia łapa''
Lubię
kopia cesarza internetu
Wiersz · 29 lipca 2016
Anonimowy Użytkownik
regresja do wieku przedszkolnego, nic tu po mnie
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
Anonimowy Użytkownik
Jakiś Ty zacofany w poglądach nieznajomku. Jak Cię wypunktowały tolerasy. A mnie się to podoba - masz ode mnie najwyższą notę.
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
kopia cesarza internetu
m1n2 Przedszkolanki też jej ulegają
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści