rozwiązłość

kopia cesarza internetu

 


związki małżeńskie 
stają się przeżytkiem
moda na rozpustę
grzechu nie ma
to już klapa
ładniej brzmi partnerstwo 
albo ,,kocia łapa''

 
 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 29 lipca 2016
anonim
  • kopia cesarza  internetu
    m1n2 Przedszkolanki też jej ulegają

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Jakiś Ty zacofany w poglądach nieznajomku. Jak Cię wypunktowały tolerasy. A mnie się to podoba - masz ode mnie najwyższą notę.

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    regresja do wieku przedszkolnego, nic tu po mnie

    · Zgłoś · 8 lat temu