ODEBRALI MI

Sylwia Aszendorf

 

ODEBRALI MI
RADOŚĆ ŻYCIA
UPOKORZYLI
BEZLITOŚNIE
NIESPRAWIEDLIWOŚCIĄ
WYŁOŻONE SĄ SALE
Z OBŁOŻNIE CHORYMI
ALE TO DLA NICH
NIEISTOTNE
LICZY SIĘ PIENIĄDZ
W BRUDACH PRANY
NIE MA LITOŚCI
NAD ŻYCIEM
KTÓRE ODESZŁO
ZA PARAWANEM

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 31 lipca 2016
anonim
  • Sylwia Aszendorf
    WAŻNE ŻE NIEDOŚCIGNIONA...JA BYM OKREŚLIŁA HIPOGRAFOMANIA...KTÓRA Z KAŻDYM DNIEM DOJRZEWA...

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mithril
    ...niedościgniona wręcz grafomania, a właściwie hipergrafomania

    · Zgłoś · 8 lat temu