Ulatniam się jak para, kiedy nadchodzi zmierzch.
Kontempluję eteryczną miłość
w przeciwległej ścianie,
za którą widzę twoje plecy.
Rozdziela nas noc.
Panuję nad sobą. Autokontrola,
jest cenną umiejętnością.
Idzie ze mną ramię w ramię,
cowieczornie,
obijając o poduszki.