zadajesz pytanie
-dlaczego pijesz Adamie?
-Ewo piję z żalu za utraconym Rajem
-mam dość twoich narzekań
ziemskich marzeń
tępych seriali
niemądrych koleżanek
jak w nierealnym świeci
nie śmiem myśleć o kobiecie
rano gdy do roboty wstaję za karę
mogłem leżeć pod drzewem
jeść banany
na jabłka narzucić embargo
z węża zrobić sandały
nie wiedząc co znaczy biedny a co bogaty
wystawiłaś na ziemi cennik zmuszając do pracy