Dotknę Cię "Mocą" Mego Szczęścia, Poczujesz Ulgę Dużą, może nawet Ogromną....
Dotknę Cię i "Poprowadzę na Wyspę Szczęśliwą", która Kryje tylko Nas Dwoje...
Dasz Mi Rękę a "Pójdziemy ku Wielkiemu Oświeceniu Dusz"; która Żadnej Duszy Nie Rani...
Dasz Mi Serce, to Tylko Dla Nas Dwoje... a Dam Ci Mojego Ducha Miłości...
Dotknę Cię "Mocą Miłości"...
Dotknę Cię "Mocą Przyszłości"...
Dotknę Cię "Mocą Niewinności i Namiętności"...
WIĘC NA KONIEC-"KROCZ "ZE MNĄ , "NIE UKRYWAJ UCZUĆ"...
PO PROSTU- "PAMIĘTAJ O NAS"!