Po co "toniemy" ciągle w Swych Marzeniach, zamiast "Gonić za Wiatrem Uczuć"...
Dlaczego; "szukamy" wciąż Uniesienia, odległego od Własnych Uczuć...
Marzeniem przecież możesz BYĆ i TY MÓj Kochany...
Możesz "Zarzucić" Mnie Stertą Pytań, Odpowiedzi i Dotyków i Gestów...
Możesz również Podarować Mi Swe Serce i Duszę...
"Namalować Mój Obraz Wewnątrz Siebie"...
Tak "po troszku", tak "po kruszę", możesz Mnie Zapamiętać...
A jeśli nawet jest to "Kruszyna Śladu Mego Życia", to pamiętać należy,że Cię Kocham i Bez
Ciebie Nie Widzę Życia...
Możesz powiedzieć: "Marzenia bez Ciebie"...
Możesz powiedzieć: "Marzenia to tylko Ja"...
Ja jednak Wiem,że : "Nikogo na Świecie- chyba Nie Kocham Jak Ciebie, Mój Miły"...
"Marzyć" należy Razem, Wiesz; bo gdy się Kocha Drugą Osobę- to Oddaje się Jej Wszystko
nawet Duszę...
Dlatego: "POZWÓL,ŻE POPROWADZĘ CIĘ"!