Powiesz Mi tak: "Wiesz, Ja Pragnę być Szczęśliwy i Dotknąć Ręką Nieba"...
Powiesz Mi ,że:"Nikogo więcej niż Ciebie- Mi Nie Potrzeba"...
A jednak Ja Czuję,że Coś jest Nie tak- Ja , Twoja Miłość ...,
Miłość Twego Życia...
Powiesz,że: "Przecież, Rozmawiam,Całuję, Szanuję", a Ja że:"Ciągle Mi Czegoś Brak"...
To Zaufanie Do Drugiego...
To "Czysta Nadzieja"...
To "Niezaprzeczalne Oddanie się Uczuciu Miłości"...
Powiesz Mi,że : "Kochanie- to Nie jest Płacz"; to bardziej "Radosne Zmysły"...
Ale istnieją również Zmysły Wzruszeń- gdy czasem Ktoś Płacze...
"Dobrze, Nie Mylisz Się"...
Przytul i Pozwól być Przytulanym- to TAKA RECEPTA GDY BOISZ SIĘ!