Umysł i płeć

Enturiarium Minuk

sobie odchyliło się w innemu
poszukiwanie narodzin dziecka
wśród odmętów testosteronu

niegrzeczny chłopiec porzucił łuk i pieszczone zbroje
człowiek ukrył się
w oceanie spermy

 

jedna maleńka samotność
w rozmyślonej ławce szkolnej
matematyczny wywód
nieosiągniętego małżeństwa
niespełnione zamierzenie by ciągle dotykać widnokręgu
dziecka i starca

Enturiarium Minuk
Enturiarium Minuk
Wiersz · 20 sierpnia 2016
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Ciężki jak z ołowiu ale tai ma myć.

    · Zgłoś · 8 lat