Cisza

kopia cesarza internetu

Cicho !

Ciszę słyszę, 

pomost leniwie się kołysze

 

Bzyk komara 

pajęczynka na nosie,

miszcz słowa nie w sosie

 

Wtem

pajda chleba piwo fermentuje

bluesa czuje coś będzie

 

Ach!

jezioro łabędzie

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 23 sierpnia 2016
anonim