rozwiązłość 2

kopia cesarza internetu

czy to jest zabawne?

wcale

smutek w sercu gości

gdy starzy i młodzi

żyją w rozwiązłości

brną coraz dalej

ponoć się kochają

hańbią  małżeństwo

w bagnie się ,,tarzają``

 

bogobojność  zanika

Sodoma Gomora

Boże Wszechmogący

zadziałać już pora

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 24 sierpnia 2016
anonim