hibernacja błysku

Jacek JacoM Michalski

rekinowi grenlandzkiemu

zimno przynosi nadmiar czasu

mierzonego setkami lat

dłonie zanurzone w lód

czekają na objawienie

krew gęstnieje krzykiem

nieśmiertelnie dzieląc chwilę

o włos od boga

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 27 sierpnia 2016
anonim