ja chyba sprzedałem
diabłu duszę
a jeśli nawet to przecież
i tak z myślą
że szybko ją odkupię
a nie że już
muszę umrzeć
bo nie tacy
zdrowi jak ja
już dawno umarli
a nie żebym ja miał
jeszcze ze śmiercią
ociągać się zwlekać
jakbym mógł śmierci
wywinąć się uciec
2016-02-20