nie bez ładu i składu
jednym jest najtrudniej zacząć
drugim zacząć jest najłatwiej
a potem to już samo leci
gdyby tylko nie to że jednym
najtrudniej jest skończyć
a drugim skończyć najłatwiej
ale to wcale nie jest tak że tym
którym zacząć jest najtrudniej -
najłatwiej jest skończyć
a tym którym zacząć najłatwiej -
skończyć jest najtrudniej -
raczej to też leci samo z siebie
można sobie tylko pomyśleć -
przypadkiem czy bez przypadku
2016-03-18
taki jestem
wystarczy mi pomyśleć
(taka moja satysfakcja) -
z mową jest już gorzej -
po prostu trudno mi milczeć
nawet jeśli nie mam
nic do powiedzenia
ale i tak najtrudniej
(żeby tylko mnie milczkowi)
milczeć kiedy ktoś nic
tylko bzdury i bujdy
wierutne gada czy bredzi
2016-03-19