Kropla

Christiane

Mała kropla spływa powoli
Po moim rumianym policzku
Z kącika oka wypływa następna
Spływa bardzo szybko...
Jakby chciała dogonić tę pierwszą
Nie zdążyła...
Otarłeś moje łzy...
Kocham Cię...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 20 głosów
Christiane
Christiane
Wiersz · 16 listopada 2001
anonim
  • fredzia
    no więc nie chce cie uraźlić ale słowa krytyki ponoć działają budująco... napsałaś kolejny banalny tekst bejbe

    · Zgłoś · 21 lat temu