kostka jak kamień rzucona pod nogi

szymon słupnik

 

kto wrzuci kamień do studni

i pojmie po co jest pustelnia

zrozumie i ujrzy na nowo to

samo plagi z niebios śmierć

powiedziałem wysłannikom

nie rozumieli moich wierszy

Oceń ten tekst
szymon słupnik
szymon słupnik
Wiersz · 3 września 2016
anonim
  • szymon słupnik
    wiem tekst jest tylko niedokończonym szkicem nie mam dostępu do komputera i wrzucam i poprawiam na stronie

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    chwilowo możesz zaliczyć mnie do wysłanników bo też nie kumam

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mithril
    ...pierwsze dwa wersy jakcięmogę, lecz dalej, to już dyrdymały

    · Zgłoś · 8 lat temu