Literatura

kostka jak kamień rzucona pod nogi (wiersz)

szymon słupnik

 

kto wrzuci kamień do studni

i pojmie po co jest pustelnia

zrozumie i ujrzy na nowo to

samo plagi z niebios śmierć

powiedziałem wysłannikom

nie rozumieli moich wierszy


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 4 września 2016, 07:28
...pierwsze dwa wersy jakcięmogę, lecz dalej, to już dyrdymały
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 4 września 2016, 14:16
chwilowo możesz zaliczyć mnie do wysłanników bo też nie kumam
szymon słupnik 4 września 2016, 18:13
wiem tekst jest tylko niedokończonym szkicem nie mam dostępu do komputera i wrzucam i poprawiam na stronie
przysłano: 3 września 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca