jestem nikim

Yaro

raz ja
raz myśli gonią mnie

 

jestem nikim
w świecie  pchlim

 

byle co powiem 
byle co zjem
byle co napiszę

 

 byle takie
na oczach

bryle

 

zamiata wiatr

pożółkłe  liście

profile

 

jestem nikim
to taka gra

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 5 września 2016
anonim